Min e-handel har växtvärk

Har det gått lite för bra med din e-handel? Grattis! Men fundera noga på nästa steg - större lager, mer personal, bättre sajt. Hur ska det åstadkommas? Vi hjälper dig vidare.

Fördelar

Flytta ut från garaget

Att starta e-handel hemma är ingen dum idé. Man måste först veta att affärsidén flyger.

Men när den väl gör det uppstår snart utmaningar. Var ska alla varorna stå när garaget börjar bli fullt? Hur ska lastbilar och bud enkelt kunna ta sig in i fastigheten? Har jag tillräckligt med personal?

Lösningen på allt detta heter tredjepartslogistik. Vi på Elon Business är en av pionjärerna på området. Ensamma är vi inte längre, men få kan matcha vårt helhetserbjudande med allt från systemstöd till anpassningar.

Läs mer om tredjepartslogistik

Fördelar

Vi älskar krångliga system

En större e-handel kräver ofta fler system. Och mer avancerade lösningar. Du kanske lägger till ett affärssystem för att hålla extra god koll på ordrar och ekonomi. Transporthanteringen kan också få ett eget system. För att inte tala om produktinformationen och betalningslösningen.

Det behöver dock inte vara så krångligt som det låter. Som kund hos oss får du inte bara hjälp med logistiken. Vår stab av programmerare sitter vägg i vägg med lagret och bistår våra kunder med att koppla i sina system till en fungerande helhet.

Läs om hur vi hjälper Allente